Маслов Л. Кулінарія. Підручник для шкіл кулінарного учнівства. Перек
- 12/07/2016
- Украина, Львов и область
- Учебная литература
- Продам, предлагаю - частное лицо
Маслов Л.
Кулінарія.
Підручник для шкіл кулінарного учнівства.
Переклад з російського видання А.Пиленький.
Київ Техвидав 1956. 258 с., іл.
Палiтурка / переплет: Коленкорова, звичайний формат.
Книга допоможе в підготовці кваліфікованих кухарів, які оволодівають кулінарним мистецтвом й готують їжу високої якості.
Зміст:
1.Первинна обробка сировини і приготування напівфабрикатів (Овочі і гриби. Крупи, бобові, макаронні вироби. Мясо великої рогатої і дрібної худоби. Домашня птиця і дичина.)
2.Теплова обробка, приготування і відпускання страв (Способи теплової обробки. Супи. Соуси. Другі овочеві страви і гарніри. Справи з крупів, бобових і макаронних виробів. Страви з риби і раків. Страви з Мяса. Страви з домашньої птиці і дичини. Страви з яєць і яєчних продуктів. Страви з сиру. Холодні страви і закуски. Солодкі страви. Чай, кофе, какао, шоколад. Вироби з тіста. Меню.).